• Roei experience van Rotterdam naar Londen

Webinars

Meld je aan voor een webinar van Frank Rekers!

Op deze pagina vind je de webinars welke door Frank Rekers worden georganiseerd. Meld je aan via het formulier op deze pagina!

Webinar Leiderschap

Maandag 27 maart 2023 van 19.30 tot 21.00 uur

Leer in dit Webinar, via Zoom, hoe jij van je dromen werkelijkheid maakt. Volgens de 4D-formule (Dromen, Delen, Doelen, Doen).
Wil je praktische inspirerende levensinzichten aan de hand van een waargebeurde Challenge met prachtige voorbeelden? Leiderschaps-, ondernemerscoach en oud-marinier Frank Rekers neemt je mee naar levenslessen en maakt direct de vertaalslag naar jouw leven. Tijdens het webinar maak je kennis met de volgende leerdoelen en inzichten.

  • De kracht van dromen
  • Er is altijd een weg: “kan niet bestaat niet”
  • De kracht van WIJ: “leave no man behind”
  • De kracht van waarden
  • De juiste mindset
  • De essentie van persoonlijk leiderschap

Achtergrond
Op 12 september 2015 kwamen 12 sloepen met 106 oud-mariniers al roeiend aan onder The Tower Bridge in Londen. Ze hadden zojuist een monstertocht van 350 kilometer sloeproeien achter de rug. Een week eerder zijn ze vertrokken in Rotterdam onder de Erasmusbrug.

Er zijn “duizenden redenen” geweest om het plan als onrealistisch te beschouwen en duizenden redenen geweest om de voorbereidingen te staken. Toch werd dit een groots teamsucces. Een marinier gaat verder waar anderen stoppen, denkt altijd in oplossingen. Kan niet bestaat niet. In dit webinar ‘Van Droom naar Werkelijkheid’ deelt oud-marinier Frank Rekers zijn ervaringen, omschrijft hij de overtocht, de voorbereiding, de uitdagingen die overwonnen moesten worden. Over leiderschap, teamvorming (het wij-gevoel), zelfsturende teams, het belang van het hebben van waarden en focust hij in op de voorwaarden voor succes.

4D formule
Frank deelt de 4D formule hoe jij je dromen realiseert.

Bijdrage
De bijdrage is € 47 en incl. workout incl. persoonlijk leiderschapsplan op 1 A4. Meld je aan en wees erbij.

E-workout
Na afloop krijg je een digitale workout incl. 4D formule. Dit betreft een samenvatting met persoonlijk leiderschapsplan op 1 A4 hoe jij je dromen aan de hand van waarden incl. doelen kunt uitwerken.

Na afloop is er een half uur vragenronde.

Aanmeldformulier webinar