Frank als coach

Haal het beste uit jezelf, haal het beste uit een ander!

Coaching een effectieve manier om mensen, teams en organisaties die een uitdaging hebben vooruit te helpen. Succes komt voort uit persoonlijke ontwikkeling. Frank wordt gedreven om het potentieel uit mensen te halen en kan er slecht tegen als mensen zichzelf bepreken. Frank: “Dit is zo boeiend en telkens weer ben ik verbaast hoezeer mensen zichzelf kunnen bepreken, denken in onmogelijkheden en angsten en bovenal dat veel potentieel onbenut blijft. Daarmee doet men zichzelf maar ook een ander tekort. Het leven is zo niet bedoeld.”

Leiderschap is zelfkennis…

Wil je in je kracht komen, je potentieel benutten, je energierijker voelen, dichter bij jezelf blijven, je dromen najagen, een inspirerende motivator zijn en weg van die beperkende gedachten zijn? Wil je een ervaren ondernemer zijn? Met levenservaringen en iemand die uitdagingen altijd is aangegaan? Frank is een coach die leidinggevers, managers, ondernemers en bestuurders bewust maakt van hun gedrag en keuzes en vervolgens laat groeien in wie ze zijn en willen zijn.

De beste coach ben je zelf…

Als coach reflecteer ik en deel graag daarin mijn levenservaringen. Coaching gaat erom weten wat je wilt en daarnaar weten te handelen.
Interesse? Laten we beginnen met een kennismaking onder het genot van een kopje koffie.

Je kunt Frank Rekers als spreker inhuren voor lezingen, workshops en presentaties , maar ook als coach.

 • Als teamcoach

  Voor teams die tot excellente prestaties willen komen

 • Als individuele coach

  Voor ondernemers, leidinggevenden en bestuurders

 • Voor visievorming

  Zonder visie geen beleid

 • Om kernwaarden te definiëren

  Het WIJ-gevoel creëren door kernwaarden

 • Als sparringpartner

  Sparren middels een sparsessie

Boek Van Droom naar Werkelijkheid
Bestel nú het boek ‘Van Droom naar Werkelijkheid’!