Frank als spreker

Prikkelend, inspirerend en uitdagend

Wat begon als een idee ‘een droom’ werd werkelijkheid. Frank Rekers schreef zijn ervaringen op in het boek ‘’van Droom naar Werkelijkheid’.

Geen droom, geen leven…

Lezingen en workshops

In Franks lezingen en workshops wordt er een koppeling gemaakt van de roeidroom naar de alledaagse praktijk en de aanwezige doelgroep. De aanwezigen worden meegenomen in zeer inspirerend verhaal met al haar uitdagingen. En krijgen te horen hoe dit verhaal uiteindelijk een succes werd, wat in eerste instantie voor onmogelijk werd gehouden. Ook wordt men geprikkeld en uitgedaagd om zijn of haar droom na te jagen. Men krijgt inzichten en leert enkele basisprincipes voor het realiseren van de eigen droom.

Frank Rekers als spreker

Verhalen die je bijblijven

Frank Rekers is een inspirerende en motiverende spreker. Thema’s als samenwerking, leiderschap, omgaan met verandering, kernwaarden en ondernemerschap zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. Hij neemt je mee in verhalen die je bijblijven en waar je ook echt mee aan de slag kan. Een lezing of presentatie die je raakt, vermaakt en inspireert!

Geen doel, geen richting…

Uitdagingen in het bedrijfsleven

Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in het bedrijfsleven weet Frank als geen ander het publiek te raken en te inspireren om meer uit hun leven en werk te halen. Door net dat stapje extra te doen, kun jij het verschil maken en kan het team het verschil maken. Of misschien juist niet.

Maatwerk

Frank kijkt graag samen met jou naar de verschillende mogelijkheden om maatwerk te leveren. Met een lezing of workshop die specifiek is aangepast aan jouw onderwerp of organisatie kan deze op een geheel eigen wijze belicht worden. De lezingen en workshops van Frank kennen altijd de volgende kenmerken.

 • Bewustwordend
 • Inspirerend
 • Leuk
 • Interactief
 • Praktisch

Je kunt Frank Rekers als spreker inhuren voor lezingen, workshops en presentaties. Voor teams, leidinggevenden en ondernemers, op events en tijdens congressen.

 • Als spreker over teamvorming

  Om een ‘wij-gevoel’ te creëeren.

 • Als spreker over verandering

  Veranderen van de mindset en de mentale weerbaarheid.

 • Als spreker over leiderschap

  Over de essentie van leiderschap.

 • Als spreker over kernwaarden

  De kracht van kernwaarden.

 • Als motivatiespreker

  Het benutten van je talenten en je mogelijkheden.

Boek Van Droom naar Werkelijkheid
Bestel nú het boek ‘Van Droom naar Werkelijkheid’!