• Frank Rekers

Frank Rekers

Spreker, coach en workshopleider

Frank Rekers (1966) is oud-marinier, oprichter en eigenaar van 4Human Training, Coaching & Advies, oprichter van Talking Stick Instituut en bestuurder en eigenaar geweest van meerdere bedrijven. Hij is lid van de Raad van Toezicht bij een scholengemeenschap, bestuurder bij het Rode Kruis en actief als spreker, coach, trainer en ondernemer. Hij was een van de roeiers die de roei-challenge in 2015 van Rotterdam naar Londen heeft volbracht. Ook was hij is naast deelnemer van deze Challenge ook bestuurder van de vereniging DMRC (Dutch Marines Rowing Challenge) welke speciaal voor dit project is opgericht. Hij is inspirator, maakt mensen bewust en zet aan tot actie hoe men op de beste manier betekenis kan geven.

Geen droom, geen leven…

Als spreker word ik gewaardeerd omdat ik in korte tijd de essentie van een onderwerp of vraagstuk weet te raken. Men zegt over mijn spreeksessies: “Frank reageert op bewustzijnsniveau, weet luisteraars te inspireren en reikt nieuwe inzichten aan. Hij kenmerkt zich door zijn authentieke optreden, zijn diepgang en zijn zeer bevlogen manier van spreken.”  Dit gekoppeld aan de roei-challenge en mijn persoonlijke levenservaringen als ondernemer en mens.

Lezingen en workshops

Frank maakt in zijn lezingen en workshops op een inspirerende en prikkelende manier duidelijk waarom teams succesvol zijn en zichzelf kunnen overstijgen, waarom samenwerkingen mislukken, wat de essentie van leiderschap is en hoe om te gaan met veranderingen. Hij legt de verbinding tussen het zakelijke en het menselijke en hoe je mind een belangrijke rol speelt bij al je activiteiten.

Geen doel, geen richting…

Zijn overtuiging is dat het succes van teams en organisaties wordt bepaald door het persoonlijk succes van de mensen, de cultuur, de wijze waarop leiderschap en kernwaarden worden uitgedragen, hoe men omgaat met veranderingen en hoe men het potentieel uit zichzelf en het team kan halen. Frank’s levensweg gaat over bewustwording, levenskeuzes en waarden en hij heeft bijzondere levens- en ondernemerservaringen die inspirerende lessen bevatten.

Het boek ‘Van Droom naar Werkelijkheid’

Frank roeide als oud-marinier van Rotterdam naar Londen en schreef daar het boek ‘Van Droom naar Werkelijkheid‘ over. Centraal staan de thema’s ‘kernwaarden en leiderschap’ en ’teamvorming en samenwerken’. Momenteel is hij coach van een team dat in 2021 van New York naar Rotterdam gaat roeien.

Je kunt Frank Rekers als spreker inhuren voor lezingen, workshops en presentaties met betrekking tot de volgende onderwerpen.

Frank Rekers als spreker
 • Als spreker over teamvorming

  Om een ‘wij-gevoel’ te creëeren.

 • Als spreker over verandering

  Veranderen van de mindset en de mentale weerbaarheid.

 • Als spreker over leiderschap

  Over de essentie van leiderschap.

 • Als spreker over kernwaarden

  De kracht van kernwaarden.

 • Als motivatiespreker

  Het benutten van je talenten en je mogelijkheden.

Boek Van Droom naar Werkelijkheid
Bestel nú het boek ‘Van Droom naar Werkelijkheid’!