• Roei experience van Rotterdam naar Londen

Roei experience van Rotterdam naar Londen

Als roeier en bestuurder

Op 12 september 2015 komen 12 sloepen met 106 oud-mariniers al roeiend onder The Tower Bridge in Londen aan. Ze hebben zojuist een monstertocht van 350 kilometer sloeproeien achter de rug. Een week eerder zijn ze onder de Erasmusbrug in Rotterdam vertrokken.

Verder waar anderen stoppen

Er zijn duizenden redenen geweest om het plan als onrealistisch te beschouwen en de voorbereidingen te staken. Maar een marinier gaat verder waar anderen stoppen. Een marinier denkt altijd in oplossingen. ‘Kan niet’ bestaat niet. Het boek ‘Van Droom naar Werkelijkheid’ gaat over deze roei experience.

Begin met een droom…

Oud-marinier Frank Rekers

Frank Rekers (1966) is een van de 106 roeiers die deze challenge heeft volbracht. Hij is naast deelnemer van de challenge ook bestuurder geweest van de vereniging DMRC (Dutch Marines Rowing Challenge) die speciaal voor dit project is opgericht. Frank is ondernemer, oprichter van 4Human Training, Coaching en Advies en is als spreker, workshopleider en trainer actief op het gebied van leiderschap, teamvorming, verandering en ondernemerschap.

Frank is een veelgevraagd (gast)spreker, presentator bij congressen, evenementen, workshops en andere bijeenkomsten. Met zijn overgave, passie, persoonlijke ervaringen en humor weet hij als geen ander de luisteraar te raken en mee te krijgen in het verhaal. Frank is te boeken als inspirerend spreker. Met name over thema’s als teamvorming, verandering, leiderschap, kernwaarden, motivatie en ondernemerschap.

Dream it, do it!

Door zijn jarenlange ervaring als ondernemer, zijn levenservaring en de uitdagingen die hij is aangegaan weet Frank als geen ander hoe het is om dagelijks het beste uit jezelf te halen, maar ook hoe het is om anderen te motiveren en op welke manier het beste uit een team gehaald kan worden.

Je kunt Frank Rekers als spreker inhuren voor lezingen, workshops en presentaties met betrekking tot de volgende onderwerpen.

 • Als spreker over teamvorming

  Om een ‘wij-gevoel’ te creëeren.

 • Als spreker over verandering

  Veranderen van de mindset en de mentale weerbaarheid.

 • Als spreker over leiderschap

  Over de essentie van leiderschap.

 • Als spreker over kernwaarden

  De kracht van kernwaarden.

 • Als motivatiespreker

  Het benutten van je talenten en je mogelijkheden.

 • Omroep Max

  Link naar de documentaire van Omroep Max over de Dutch Marines Rowing Challenge.

Boek Van Droom naar Werkelijkheid
Bestel nú het boek ‘Van Droom naar Werkelijkheid’!